Destacats


On som?

Recinte Poble Espanyol
C/ Francesc i Guàrdia, 13, Bústia 89

T. 934 239 737 | M.651 854 489

secre@coleteatre.com

El col·legi: Introducció

Col·legi: “Entitat o persona moral que és creada generalment per motius professionals o d’estudi, constituïda per un grup de persones amb característiques i interessos comuns i sotmeses a un mateix reglament” Diccionari General de la Llengua Catalana. Pompeu Fabra.

El COL·LEGI DE TEATRE DE BARCELONA és un centre d’ensenyament que neix el 1983 com una alternativa flexible, dinàmica i oberta a noves tendències de la formació d'actors per teatre, cinema i televisió, i que al llarg dels anys ha anat creixent i consolidant-se. És un referent pedagògic en tot el país formant generacions d’actors, actrius i creadors que actualment aporten el seu talent a tots els àmbits de la interpretació i les arts escèniques.

El COL·LEGI DE TEATRE DE BARCELONA és un centre d’ensenyament professional especialitzat en la formació d’actors per teatre cinema i televisió; integrant amb rigor en la seva proposta pedagògica les tendències,  estètiques, tècniques i mètodes de treball més innovadors i rellevants de les arts escèniques.

L’equip pedagògic de l’escola està format per professors titulats en la seva especialitat i a l’hora professionals en actiu, actors, directors, dramaturgs i productors que acosten l’alumne a una realitat professional integrada en el seu procés docent.

Col·legi de Teatre de Barcelona © 2017. Creat per Perception