Destacats


On som?

Recinte Poble Espanyol
C/ Francesc i Guàrdia, 13, Bústia 89

T. 934 239 737 | M.651 854 489

secre@coleteatre.com

Recursos: Companyies de teatro

Companyies catalanes


T de Teatre

http://www.tdeteatre.com

T de Teatre és una singular companyia de teatre formada per un quintet d'actrius i coneguda per els seus espectacles humorístics i sèries de televisió.

Companyies del Col·legi


Arcàdia


Arcàdia és una companyia teatral que es va crear l’estiu del 2009 amb els actors Marta Aran, Laura López, Guillem Motos, David Ortega, Mima Riera i pel director i dramaturg Llàtzer Garcia.

Teatre eSseLa

http://www.teatresl.com

Teatre eSseLa és la companyia de teatre formada per Cacu Prat i Pep Tines. Cacu Prat, llicenciat en art dramàtic per l’Institut del Teatre, actualment és actor i professor al Col·legi de Teatre de Barcelona.

Males Companyies

http://www.malescompanyies.com

Companyia fundada l'any 2005 per Alberto Díaz, José M. Díaz-Malaguilla, Jordi Domènech, Ovidi Llorente, Meritxell Manyoses i Ana P. Jiménez. Graduats al Col.legi de Teatre l'any 2005.

Larna Teatre

http://www.larnateatre.com

LARNA TEATRE neix l’any 2005 de mà de les inquietuds artístiques de mireia trias i meritxell manyoses, dues actrius titulades al col·legi de teatre de barcelona.

LA GUAPA Teatre

http://www.laguapa.net

LA GUAPA Teatre neix de l'encontre entre Marc Angelet, Iñigo Aranburu (CTB), Carles Goñi (CTB) i Clara Puerto (CTB). Després de coincidir en diversos projectes, tots junts decideixen formar companyia.

elnacionalNOensvol

http://www.elnacionalnoensvol.net

Companyia fundada l'any 2002 per Noé Denia, Albert Prat, Sergi Vallès i David Verdaguer, graduats pel Col·legi de Teatre de Barcelona l'any 2004.

El Fantàstic Hardy Freenkel

http://www.elfantastic.com

El Fantàstic Hardy Freenkel son Marc Miramunt, Aitor Rodero i Gerard Flores. Graduats pel Col·legi de Teatre de Barcelona l'any 2004 i 2006.

Pasta de Moniato

http://www.pastademoniato.com

Companyia fundada l'any 2007 de la mà dels 4 membres graduats pel Col·legi de Teatre de Barcelona aquest mateix any, David Blanco, Joan Manel Brunet, Jordi Colom i Xevi Colom.

Timuke Produccions

http://www.timuke.com

Companyia de teatre formada per Núria Pellisa, Abraham Pérez i Ton Muntané.

Col·legi de Teatre de Barcelona © 2017. Creat per Perception